Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Orca VIZEK egy vizirögbi csapat. Magyarországon két csapat hódol ennek a szenvedélynek, a Tiszavirág SE és mi. Történetünk közös és rövid, de velős.

2005 vége. Az őskor a Tüzér utcai uszodában kezdődőtt. Pár őrült békaember kőkorszaki módszerekkel próbált árral szemben úszni. Valami labda félét dugdostak egymás között. Kinőttük!

2006 közepe. A BVSC uszoda már a középkor ideje. Kezdtük azt hinni, menők vagyunk. Egymást vertük mint a répát, szereplés a tévében, pózolás egy női magazinban.

2007 nyara. A pofon az új korban jött. Magyaros vágta Gráczig, Don kanyar visszafelé. 7 mecs, 6 vereség-1 győzelem. Más ez a játék  más ez a közeg.  A BVSC-ben  2m30-on, kint  4m-en játszák. De az őrültek nem adják fel! Jött az  ősz, Cseh másodliga. Háborúba indultunk,  ha kell leverjük fél Európát  ( Osztrák,  Cseh,Szlovák, Olasz csapatok ). K.O. lett belőle, de nem a mi kezünket emelték a magasba. 5 mecs, 5 sima vereség.Hát csak ennyit tudunk? Egy hónap és jön a következő forduló! De ez a csapat nem tudja feladni.Őrültek modjával kezdtünk el eddzeni. A véres kardot végig hordoztuk az országban, aki él és mozog, irány Prága! Van mit megbosszulnunk. 5 mecs, 3 győzelem ( egy a zöld asztal mellet ) és kettő vereség, nem adtuk olcsón a bőrünket! Öröm mámor és bizakodás. Itt tartunk most.

2008 a legújabb kor. Teljes szezon a Cseh másodligában, február, április, október, november. Ja és nyáron Gracz. Egyelőre!